PhotoPad Image Editor 4.07 Beta

PhotoPad Image Editor

PhotoPad Image Editor 4.07 Beta

NCH Software
商業試用

PhotoPad Image Editor是一款實用的影像處理軟體。您可以使用它進行的圖片的編輯、修改。它擁有非常多功能強大又好用的功能,除了調整顏色、亮度、美化等常見的修片功能外,還擁有圖層、濾鏡與獨特的物件功能,對於喜愛將照片做成獨特回憶的人來說,是不可缺少的好軟體。

  • 具有簡單強大的去背景功能,可以讓您輕易的將背景去除,使影像合成更完美。
  • 具有選取、影像功能、濾鏡、圖層還有獨特的物件功能。
  • 支援製作寫真書、撲克牌、名片、賀卡、桌曆、月曆、沖洗照片、大頭照、縮圖頁、添加文字、圖案、外框、對話框等功能。
  • 支援編輯功能,可以載入多張照片編輯。
  • 支援批次處理。

軟體資訊
檔案版本 PhotoPad Image Editor 4.07 Beta
檔案名稱 ppadsetup.exe
檔案大小 4.19MB
系統 Windows (All Versions)
支援語系 Multiple languages
軟體類型 商業試用
更新日期 2018-07-31
更新日誌

We don''t have any change log information yet for version 4.07 of PhotoPad Image Editor. Sometimes publishers take a little while to make this information available, so please check back in a few days to see if it has been updated.

Can you help?

If you have any change log info you can share with us, we''d love to hear from you! Head over to our Contact page and let us know.

作者 NCH Software
官網 暫無資訊